Cargando...
associació de criadors pollastre i capó del prat

notícies

noticias - 40 FIRA AVICOLA

40 FIRA AVICOLA

Aquest any arribem a l'edició número 40 de la Fira Avícola. Què lluny queda ja aquella segona edició a mitjan dècada dels anys setanta del segle passat, en què amb més voluntat que encerto un grup de camperoles, empeses
per l'incombustible ànim de Rosa Álvarez, van ajuntar amb prou feines algunes dotzenes de galls i gallines del Prat i van reprendre la celebració anual d'una exposició-concurso de pollastres que havia celebrat una primera edició en el marc de la Festa Major de 1941.
noticias - Els Pota Blava a divendres de TV3

Els Pota Blava a divendres de Tv3

Al juny de 2012 va visitar la nostra població el programa de Tv3 divendres i per descomptat els Pota Blava també van ser protagonistes.
noticias - 25 Aniversario Associació de Criadors del Pollastre i Capó

25 Aniversari Associació de Criadors del Pollastre i Va capar

25/12/2010
Enguany hem celebrat el nostre 25è aniversari amb gran entusiasmi i amb molta satisfacció per tot el que s’ha esdevingut fins al dia d’avui. Aquesta celebració ha estat possible gràcies a l’esforç i sacrifici de tots el components de l’Associació i dels criadors, que hi han col•laborat desinteressadament.
noticias - Premio Ciudad del Prat 2010

Premio Ciutat del Prat 2010

11/10/2010
El dia 16 d'abril va rebre el Premi Ciutat del Prat, l'Associació de Criadors Raça Prat, per la seva taverna en la promoció i conservació del Potablava, que ha esdevingut símbol de la ciutat del Prat.
noticias - Fira de la ciutat de valls

Fira de la ciutat de valls

17/02/2010
Del dia 22 al 24 de gener se celebro el XXIII Exposició – concurso Internacional d'Aus de Raça “Ciutat de Valls II monogràfic de gallines de Races Catalanes I campionat Nacional de Races Catalanes: • Raça Empordanesa • Raça Penedesenca • Raça Prat • Raça Flor d’Ametller.
noticias asociación criadores pollo potablava el prat de llobregat
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Cargando!   Carregant!