Cargando...
associació de criadors pollastre i capó del prat

nós

L’associació de criadors da Raça Prat é funda l’any 1985 amb l’objectiu de conservar i divulgar arreu lles magnifiques qualitats d’aquesta raça i promoure a Fira Avícola que é vai celebrant ininterrompudament deas de fa trenta anys.
 
Valentina Guisado Asociación Criadores Pollastre Potablava
É per tot plegat que l’associació pretén que els seus associats procurin a criança dels pollastres gallines i capons seguint unes recomanacions estrictes que afecten ao jaç, lles condicions do terreny, lles humitats, a temperatura, a ventilació dels galliners, a qualitat de l’aigua i o tipus d’alimentació natural, així com unes condicions de llibertat que son fonamentals a l’ hora de valorar, unha vegada a taula, a qualitat d’unha menja de gran prestigi, reconeguda per a Indicació Geogràfica Protexida (IGP) “Pollastre da Raça Prat”.
L’ Associació segueix o procés deas do mateix moment de lliurar els pollets amb lles vacunacions recomanades sanitàriament. A Indicació Geogràfica Protexida garanteix amb aquestes mesures a qualitat corresponent ao prestigi gastronòmic guanyat deas do treball da pagesia i a predilecció dels millors professionals da nostra cuina, que tantes vegades s’han inspirat en lles receptes més tradicionals. 
 
 
nosotros criadores potablava pollo el prat de llobregat
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Cargando!   Cargando!