Cargando...
associació de criadors pollastre i capó del prat

nós

L’associació de criadors da Raça Prat é funda l’any 1985 amb l’objectiu de conservar i divulgar arreu lhes magnifiques qualitats d’aquesta raça i promoure a Fira Avícola que é vai celebrant ininterrompudament dês de fa trenta anys.
 
Valentina Guisado Asociación Criadores Pollastre Potablava
É per tot plegat que l’associació pretén que els seus associats procurin a criança dels pollastres gallines i capons seguint unes recomanacions estrictes que afectem ao jaç, lhes condicions do terreny, lhes humitats, a temperatura, a ventilació dels galliners, a qualitat de l’aigua i o tipus d’alimentació natural, així com unes condicions de llibertat que são fonamentals a l’ hora de valorizar, uma vegada a taula, a qualitat d’uma menja de grande prestigi, reconeguda per a Indicació Geogràfica Protegida (IGP) “Pollastre da Raça Prat”.
L’ Associació segueix o procés dês do mateix moment de lliurar els pollets amb lhes vacunacions recomanades sanitàriament. A Indicació Geogràfica Protegida garanteix amb aquestes mesures a qualitat corresponent ao prestigi gastronòmic guanyat dês do treball da pagesia i a predilecció dels millors professionals da nostra cuina, que tantes vegades s’têm inspirat em lhes receptes més tradicionals. 
 
 
nosotros criadores potablava pollo el prat de llobregat
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Cargando!   Carregando!