Cargando...
associació de criadors pollastre i capó del prat

nosotros

L’associació de criadors de la Raça Prat es funda l’any 1985 amb l’objectiu de conservar i divulgar arreu les magnifiques qualitats d’aquesta raça i promoure la Fira Avícola que es ve celebrant ininterrompudament des de fa trenta anys.
 
Valentina Guisado Asociación Criadores Pollastre Potablava
Es per tot plegat que l’associació pretén que els seus associats procurin la criança dels pollastres gallines i capons seguint unes recomanacions estrictes que afecten al jaç, les condicions del terreny, les humitats, la temperatura, la ventilació dels galliners, la qualitat de l’aigua i el tipus d’alimentació natural, així com unes condicions de llibertat que son fonamentals a l’ hora de valorar, una vegada a taula, la qualitat d’una menja de gran prestigi, reconeguda per la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) “Pollastre de la Raça Prat”.
L’ Associació segueix el procés des del mateix moment de lliurar els pollets amb les vacunacions recomanades sanitàriament. La Indicació Geogràfica Protegida garanteix amb aquestes mesures la qualitat corresponent al prestigi gastronòmic guanyat des del treball de la pagesia i la predilecció dels millors professionals de la nostra cuina, que tantes vegades s’han inspirat en les receptes més tradicionals. 
 
 
nosotros criadores potablava pollo el prat de llobregat
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Cargando!   Cargando!