Nosaltres

Nosotros

L'associació de criadors de la Raça Prat es funda en 1985 amb l'objectiu de conservar i divulgar tot les magnífiques qualitats d'aquesta raça i promoure la Fira Avícola que se celebra ininterrompudament des de fa trenta anys.

És per tot això que l'associació pretén que els seus associats procurin la criança dels pollastres gallines i capones seguint unes recomanacions estrictes que afecten al jaç, les condicions del terreny, les humitats, la temperatura, la ventilació dels galliners, la qualitat de l'aigua i el tipus d'alimentació natural, així com unes condicions de llibertat que són fonamentals a l'hora de valorar, una vegada en la taula, la qualitat d'un menjar de gran prestigi, reconeguda per la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) "Pollastre de la Raça Prat". L'Associació segueix el procés des del mateix moment de lliurar els pollets amb les vacunacions recomanades sanitàriament.

La Indicació Geogràfica Protegida garanteix amb aquestes mesures la qualitat corresponent al prestigi gastronòmic bestiar des del treball de l'agricultura i la predilecció dels millors professionals de la nostra cuina, que tantes vegades s'han inspirat en les receptes més tradicionals.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat